Membrii clubului de turism „Floare de Colţ” Brasov se vor ocupa de organizarea concursului, asigurarea punctele de control, precum si ecologizarea zonelor de concurs.
„Floare de Colt” Braşov este o organizatie nonguvernamentala, implicata in programe cu caracter turistic, cultural – educative, sportive avand drept scop educatia ecologica, pastrarea patrimoniului natural, precum si promovarea activitatilor turistice si sportive.

Coordonatori

  • Tudor Paul – membru Floare de Colt Brasov
  • Mate Monika – membru Floare de Colt Brasov

Opiniile coordonatorilor

Suntem coordonatori ai acestei competitii, dar suntem la randul nostru si concurenti la alte competitii sportive din tara cum ar fi: crosuri, maratoane montane, concursuri de bicicleta. Participam cu placere la astfel de concursuri pentru ca ne place miscarea in aer liber si ne place foarte mult muntele.
Traseele acestui duatlon, ofera participantilor posibilitatea de a se inscrie acolo unde considera ca sunt capabili de a termina concursul, dar prezinta si provocari atat pentru amatori, cat si pentru avansati.
Dorim sa diversificam competitiile existente in tara si sa imbinam placerea de a merge pe bicicleta, cu alergarea in aer liber, precum si cu dorinta de a depasi limitele proprii, avand in acelasi timp posibilitatea de a vedea obiective turistice si peisaje frumoase.